Infodag 2015

Infodag 2015: Zaterdag 28 maart 2015 11u-13u

zie ook http://theo.kuleuven.be/nl/algemeen/infodagen/islam/

Programma

In het eerste gedeelte van deze infosessie krijg je een algemeen beeld van het opleidingsaanbod en van de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen.

Je krijgt hierbij niet alleen uitleg over de verschillende studieprogramma’s, maar ook over de diverse loopbaanmogelijkheden. Je komt ook meer te weten over de Dienst Studietrajectbegeleiding, die je in alle opzichten kan helpen bij je studies. Tot slot zullen de studenten het woord nemen om je meer te vertellen over het bruisende studentenleven aan de faculteit.

In een tweede gedeelte maken we een opsplitsing in kleinere groepen om dieper in te gaan op de specifieke programma’s: bachelor, verkorte bachelor, master/research master, master in de wereldreligies (met de optie islamitische theologie en godsdienstwetenschappen). Hier kun je al je inhoudelijke en praktische vragen kwijt en krijg je een concreet beeld van de opleidingen.

Na de infosessie nodigen we je graag uit op een receptie met broodjes en een drankje zodat je rustig de tijd kunt nemen om te praten met studenten, professoren en medewerkers van de faculteit.

Waar?

Romerozaal (collegium veteranorum 02.10), toegang via Maria-Theresiacollege, Sint-Michielsstraat 6, 3000 Leuven.

Meer informatie?

info@theo.kuleuven.be of 016 32 38 28
www.theologiestuderen.be
http://theo.kuleuven.be

Inschrijven

Via http://www.kuleuven.be/infodag